fbpx

Restoranas

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Žalios salotos

su keptu brandintu ožkų pieno sūriu

Salotos 

su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Salotos su vištienos filė

su kepta šonine bei Cezario padažu

UŽKANDŽIAI

Bruschetta 

su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Carpaccio

Jautienos  su brandintu sūriu

Naminiai bulviniai blyneliai

su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

Mūsų rankų

darbo kibinai su kiauliena (2 vnt)

UŽKANDŽIAI

Bruschetta 

su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Carpaccio

Jautienos  su brandintu sūriu

Naminiai bulviniai blyneliai

su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

Mūsų rankų

darbo kibinai su kiauliena (2 vnt)

SRIUBOS

Kreminė  moliūgų sriuba

su keptais shimeji grybais

Ėrienos sriuba

su šakninėmis daržovėmis ir raudonuoju vynu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai

su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Falafeliai

su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Anties kulšelė ,,Confrt”

su bulvių kapotiniu ir karamelizuotais obuoliais

Kiaulienos išpjova 

su keptomis bulvėmis, pastarnokais ir baravykų padažu

Brandintos jautienos mėsainis 

su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Juodojo paltuso kepsnys 

su bulviniais blynais ir pastarnokų trapučiais

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai

su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Falafeliai

su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Anties kulšelė ,,Confrt”

su bulvių kapotiniu ir karamelizuotais obuoliais

Kiaulienos išpjova 

su keptomis bulvėmis, pastarnokais ir baravykų padažu

Brandintos jautienos mėsainis 

su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Juodojo paltuso kepsnys 

su bulviniais blynais ir pastarnokų trapučiais

DESERTAI

Juodojo šokolado suflė

su vaniliniais ledais

,,Creme brulee“ 

,,Margio“ pušų ekstrakto ir baltojo šokolado ,,creme brulee“ su šviežiomis uogomis

Sūrio pyragas

su trintomis uogomis ir vaniliniais ledais