Rezervuoti nakvynę pas mus galite paspaudę:
Restoranas
EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
UŽKANDŽIAI
Bruschetta
su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Carpaccio
Jautienos su brandintu sūriu
Naminiai bulviniai blyneliai
su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu
Užkandis prie gėrimų
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
Mūsų rankų
darbo kibinai su kiauliena (2 vnt)
UŽKANDŽIAI
Bruschetta
su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Carpaccio
Jautienos su brandintu sūriu
Naminiai bulviniai blyneliai
su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu
Užkandis prie gėrimų
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
Mūsų rankų
darbo kibinai su kiauliena (2 vnt)
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai
su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Falafeliai
su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Anties kulšelė ,,Confrt”
su bulvių kapotiniu ir karamelizuotais obuoliais
Kiaulienos išpjova
su keptomis bulvėmis, pastarnokais ir baravykų padažu
Brandintos jautienos mėsainis
su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis
Juodojo paltuso kepsnys
su bulviniais blynais ir pastarnokų trapučiais
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai
su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Falafeliai
su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Anties kulšelė ,,Confrt”
su bulvių kapotiniu ir karamelizuotais obuoliais
Kiaulienos išpjova
su keptomis bulvėmis, pastarnokais ir baravykų padažu
Brandintos jautienos mėsainis
su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis
Juodojo paltuso kepsnys
su bulviniais blynais ir pastarnokų trapučiais