To book your stay with us, please click on:
Restaurant
EUROPEAN CUISINE IN A LITHUANIAN PINE FOREST
You'll probably agree that good rest goes hand in hand with good food. When designing the menu at Margio's, we followed three main principles: trends in European cuisine, the potential of using local products, and above all, the feedback and preferences of our customers. We make sure our food is healthy and natural, using fresh herbs and spices that we grow ourselves. We pay great attention to the aesthetics of both the food we serve and the environment. Last but not least, the wines on the menu have been carefully selected by our connoisseurs for your appreciation.
The 70-seat restaurant is located on the ground floor of the hotel and offers a panoramic view of Lake Margios, while lunch or dinner on the outdoor terrace, breathing in the fresh air of the pine forest, is an unforgettable pleasure that you will definitely want to repeat.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restaurant opening hours
I-IV 12:00 – 22:00 h.
V-VI 12:00 – 23:00 h.
VII 12:00 – 22:00 h.
Breakfast time:
I-V 08:00 – 10:00 h.
VI-VII 09:00 – 11:00 h.
SNACKS
Bruschetta
su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt.)
Tigrinių krevečių ,,carpaccio”
su avokadų kapotiniu, jūros dumbliais ir citrusiniais vaisiais
Jautienos „carpaccio“
su brandintu sūriu
Užkandis prie gėrimų:
marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai
Homemade potato pancakes
with crispy bacon and quail egg
Rankų darbo
kibinai su kiauliena (2 vnt)
HOT DISHES
Falafels
with yoghurt sauce and fresh vegetables
Homemade sheet cakes
su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže
Lašišos kepsnys
su žiediniais kopūstais ir žaliųjų žirnelių piurė
Aštuonkojo čiuptuvai (2 vnt.)
su riešutų sūrio kremu ir mini bulvytėmis
Anties krūtinėlė
su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše
Pork cutlet
su bulvių kapotiniu, karamelizuotais pastarnokais ir baravykų padažu
Brandintas jautienos antrekoto kepsnys
su keptais pankoliais ir žolelių padažu ,,chimichurri“
Aged beef burger
su keptomis bulvių skiltelėmis