Restaurant

EUROPEAN CUISINE IN A LITHUANIAN PINE FOREST

You'll probably agree that good rest goes hand in hand with good food. When designing the menu at Margio's, we followed three main principles: trends in European cuisine, the potential of using local products, and above all, the feedback and preferences of our customers. We make sure our food is healthy and natural, using fresh herbs and spices that we grow ourselves. We pay great attention to the aesthetics of both the food we serve and the environment. Last but not least, the wines on the menu have been carefully selected by our connoisseurs for your appreciation.

The 70-seat restaurant is located on the ground floor of the hotel and offers a panoramic view of Lake Margios, while lunch or dinner on the outdoor terrace, breathing in the fresh air of the pine forest, is an unforgettable pleasure that you will definitely want to repeat.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restaurant opening hours
I-IV   12:00 – 22:00 h.
V-VI  12:00 – 23:00 h.
VII    12:00 – 22:00 h.

Breakfast time:
I-V       08:00 – 10:00 h.
VI-VII   09:00 – 11:00 h.

SALADS

Salotos su tigrinėmis krevetėmis

ir Cezario padažu

Salotos su brandintu jautienos

antrekotu ir raudonaisiais lęšiais

Salad with chicken fillet

with fried bacon and Caesar dressing

Buratta sūrio salotos

su vynuoginiais pomidoriukais, mūsų gamybos pesto padažu ir balzaminio acto ikrais

SNACKS

Bruschetta 

su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt.)

Tigrinių krevečių ,,carpaccio”

su avokadų kapotiniu, jūros dumbliais ir citrusiniais vaisiais

Jautienos „carpaccio“

su brandintu sūriu

Užkandis prie gėrimų:

marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai

Homemade potato pancakes

with crispy bacon and quail egg

Rankų darbo

kibinai su kiauliena (2 vnt)

SOUPS

Žuvienė

su sterko ir ešerio filė

Šaltibarščiai

su keptomis bulvytėmis

HOT DISHES

Falafels

with yoghurt sauce and fresh vegetables

Homemade sheet cakes

su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže

Lašišos kepsnys

su žiediniais kopūstais ir žaliųjų žirnelių piurė

Aštuonkojo čiuptuvai (2 vnt.)

su riešutų sūrio kremu ir mini bulvytėmis

Anties krūtinėlė

su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše

Pork cutlet

su bulvių kapotiniu, karamelizuotais pastarnokais ir baravykų padažu

Brandintas jautienos antrekoto kepsnys

su keptais pankoliais ir žolelių padažu ,,chimichurri“

Aged beef burger

su keptomis bulvių skiltelėmis

DESSERTS

Naminiai „Semifredo“ ledai

su uogomis ir pistacijų riešutais

 

Dark chocolate soufflé

with vanilla ice cream

Panna Cotta

su miško uogų ,,compote“ ir morenginiais trapučiais

Cheesecake

su uogomis ir vaniliniais ledais