EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
SALOTOS
Žalios salotos
su kriaušėmis, ožkų pieno sūriu ir šviežiomis braškėmis.
Salotos su feta sūriu,
arbūzais ir balzaminiu padažu
Salotos
Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu
Salotos su Cezario padažu
Vištienos file ir kepta šonine
UŽKANDŽIAI
Rankų darbo koldūnai
su kiauliena ir kreivabudėmis, paskaninti trumų aliejumi
Bruschetta
Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Užkandis prie gėrimų
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
Naminiai bulviniai blyneliai
Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .
Carpaccio
Jautienos su brandintu sūriu
.
SRIUBOS
Naminis daržovių sultinys
su kibinais
Žuvienė
su lašišų filė ir tigrine krevete
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai
Su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Lašišų filė
kokosų ir citrinžolės padaže su cukrinių žirnelių ankštimis
Falafeliai
Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Anties krūtinėlė
su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše
Aštuonkojo čiuptuvai
su riešutų sūrio kremu ir mėlynomis bulvytėmis
Kiaulienos išpjovos kepsnys
Su keptais špinatais ir karamelizuotais obuoliais
Brandintos jautienos mėsainis
Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis
Steikas
Jautienos kepsnys su žaliaisiais smidrais ir saulėje vytintais pomidoriukais
DESERTAI
Juodojo šokolado suflė
su vaniliniais ledais
Semifredo
Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais
Naminis morengas
,,Pavlova“ su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis
Sūrio pyragas
su trintomis uogomis ir vaniliniais ledais