EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

Pietų bufeto laikas:
12:00 – 14:00 val.

Vakarienės bufeto laikas:
17:30 – 19:30 val.

SALOTOS

Šviežių daržovių salotos – €9.00

Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu  garstyčių padažu

Žalios salotos – €9.00

Su karamelizuota kriauše ir mėlynojo pelėsio sūriu

Salotos su Cezario padažu – €8.50

Vištienos file, minkštai virtu kiaušiniu ir baltos duonos skrebučiais

Salotos su Cezario padažu – €10.50

Su keptomis tigrinėmis krevetėmis, minkštai virtu kiaušiniu ir baltos duonos skrebučiais

UŽKANDŽIAI

Carpaccio – €9.00

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu čederio sūriu

Falafel – €7.50

Avinžirnių kukuliukai „Falafel“ su šviežių daržovų salotomis ir jogurto padažu

Bruschetta – €8.00

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei su keptų baklažanų ,,ikrais (4 vnt)

Bulviniai blynai – €7.50

Su kepta rūkyta šonine ir putpelių kiaušiniu bei šviežio sūrio ir grietinėlės padažu

Užkandis prie gėrimų – €6.00

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, naminis moliūgų džemas

SRIUBOS

Sviestinio Moliūgo – €5.00

Tiršta sviestinio moliūgo sriuba su voveraitėmis

Šamo žuvienė – €6.00

Su kokosų pienu ir krevetėmis

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai – €11.00

Su žemoje temperatūroje ruošta jautienos ,,pastrami“ ir grietinėlės padažu

Kepto varškės sūrio puselė- €8.00

Su žolelėmis ir medumi, šviežių daržovių salotomis

Anties kulšelė – €16.00

Anties filė su keptais smidrais, morkų tyre bei apelsinų ir limetų padažu

Lašišos filė – €16.00

Meduje marinuota kepta lašišos filė su kuskusu ir vynuoginiais pomidoriukais

Oto kepsnys – €16.00

Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu

Kiaulienos išpjovas – €12.50

Su keptais obuoliais ir brendžio padažu

Angus jautienos mėsainis – €12.50

Brandintos Angus jautienos mėsainis su keptomis bulvėmis bei trintų pomidorų padažu (su aštriu arba švelniu padažu)

Steikas – €18.00

Jautienos išpjovos kepsnys  „steikas“ su žaliaisiais smidrais ir vynuoginiais pomidoriukais

DESERTAI

Suflė – €6.00

Juodojo šokolado suflė su vaniliniais ledais ir šviežiomis uogomis

Baltojo šokolado ,,creme brulee“ – €5.00

Su citrusinių vaisių salotomis trapiame cukriniame krepšelyje

Semifredo – €5.00

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Sūrio pyragas- €5.00

Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu