EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I- VI 12:00 – 21:00 val.
VII 12:00 – 20:00 val.
Pusryčių laikas:
I-III 08:00 – 10:00 val.
IV-VII 09:00 – 11:00 val.
SALOTOS
Šviežių daržovių salotos – €9.00
Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu garstyčių padažu
Žalios salotos – €8.50
Su ispaniškos chorizo dešros traškučiais, ožkos sūriu ir garstyčių bei medaus padažu
Salotos su vištienos filė – €8.50
Kepta šonine, bei Cezario padažu
Salotos su tigrinėmis krevetėmis – €11.00
Bei Cezario padažu
UŽKANDŽIAI
Carpaccio – €9.00
Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu sūriu
Bruschetta – €9.00
Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Užkandis prie gėrimų – €7.00
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
SRIUBOS
Šamo žuvienė – €6.00
Su kokosų pienu ir krevetėmis
Tiršta sviestinio moliūgo sriub – €5.00
Su voveraitėmis
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai – €12.00
Naminiai lakštiniai su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Anties kulšelė ,,Confit“ – €15.00
Su keptų bulvyčių kapotiniu, karamelizuotais obuoliais ir raudonojo vyno padažu
Juodojo paltuso kepsnys – €16.00
Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu
Lašišų filė – €16.00
Kokosų ir citrinžolės padaže su cukrinių žirnelių ankštimis
Kiaulienos sprandinės kepsnys – €13.50
Su karamelizuotomis keptomis slyvomis ir brendžio padažu
Brandintos jautienos mėsainis – €12.50
Su keptomis bulvėmis bei trintų pomidorų padažu (su aštriu arba švelniu padažu)
Steikas – €18.00
Jautienos išpjovos kepsnys su žaliųjų pipirų padažu ir keptomis daržovėmis
DESERTAI
Suflė – €6.00
Juodojo šokolado suflė su vaniliniais ledais ir šviežiomis uogomis
Semifredo – €5.00
Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais
Sūrio pyragas – €5.50
Su trintomis uogomis Ir vaniliniais ledais