2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-III   nedirbame
IV-VI  12:00 – 21:00 val.
VII    12:00 – 20:00 val.

Pusryčių laikas:
I-III       nedirbame
IV-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Šviežių daržovių salotos – €9.00

Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu  garstyčių padažu

Žalios salotos – €9.00

Su keptu ožkos sūriu, saulėje džiovintais pomidorais ir kalamata alyvuogėmis

Salotos su vištienos filė – €8.50

Kepta šonine, bei Cezario padažu

UŽKANDŽIAI

Carpaccio – €9.00

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu čederio sūriu

Bruschetta – €9.00

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Užkandis prie gėrimų – €7.00

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

SRIUBOS

Šamo žuvienė – €6.00

Su kokosų pienu ir krevetėmis

 

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai – €12.00

Naminiai lakštiniai su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu

Anties kulšelė ,,Confit“ – €15.00

 Su keptų bulvyčių kapotiniu, karamelizuotais obuoliais ir raudonojo vyno padažu

Juodojo paltuso kepsnys – €16.00

Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu

Brandintos jautienos mėsainis – €12.50

 Su keptomis bulvėmis bei trintų pomidorų padažu (su aštriu arba švelniu padažu)

Steikas – €18.00

Jautienos išpjovos kepsnys  „steikas“ su žaliaisiais smidrais ir vynuoginiais pomidoriukais

DESERTAI

Suflė – €6.00

Juodojo šokolado suflė su vaniliniais ledais ir šviežiomis uogomis

Semifredo – €5.00

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Naminis morengas – €5.50

Su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis