EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

Pietų bufeto laikas:
12:00 – 14:00 val.

Vakarienės bufeto laikas:
17:30 – 19:30 val.

SALOTOS

Žalios salotos – €9.00

Su kepta kalakutienos filė, greipfrutais ir kedrinių pinijų riešutais

Šviežių daržovių salotos – €8,50

Su tunu, putpelių kiaušiniais, keptomis mažomis bulvytėmis ir majonezo padažu

Žaliosios salotos su keptu ožkos sūriu – €9.00

Saulėje džiovintais pomidorais ir kalamata alyvuogėmis

Salotos su Cezario padažu – €8.50

Vištienos file, minkštai virtu kiaušiniu ir baltos duonos skrebučiais

UŽKANDŽIAI

Carpaccio – €9.00

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu čederio sūriu

Falafel – €7.00

Avinžirnių kukuliukai „Falafel“ su šviežių daržovų salotomis ir jogurto padažu

Bruschetta – €8.00

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei rūkyta žuvim ir kreminiu žolelių sūriu (4 vnt)

Bulviniai blynai – €7.50

Su kepta rūkyta šonine ir putpelių kiaušiniu bei šviežio sūrio ir grietinėlės padažu

Užkandis prie gėrimų – €6.00

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, naminis moliūgų džemas

SRIUBOS

Sviestinio Moliūgo – €5.00

Tiršta sviestinio moliūgo sriuba su voveraitėmis

Avienos sriuba- €5.00

Su daržovėmis ir raudonuoju vynu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai – €10.00

Su žemoje temperatūroje ruošta jautienos ,,pastrami“ ir grietinėlės padažu

Saldžiosios bulvės – €8.00

Su bolivine balanda, raudonosiomis pupelėmis ir avių pieno jogurtu

Anties kulšelė – €16.00

,,Confit“ su keptų bulvyčių kapotiniu, karamelizuotais obuoliais ir raudonojo vyno padažu

Lašišos filė – €16.00

Kokosų ir citrinžolės padaže,  patiekiama su keptomis prancūziškomis bulvytėmis ir cukrinių žirnelių ankštimis

Oto kepsnys – €16.00

Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu

Kiaulienos išpjovas – €16.00

Su vyne troškintais raudongūžiais kopūstais ir brendžio bei slyvų padažu

Angus jautienos mėsainis – €12.50

Brandintos Angus jautienos mėsainis su keptomis bulvėmis bei trintų pomidorų padažu (su aštriu arba švelniu padažu)

Steikas – €18.00

Jautienos išpjovos kepsnys  „steikas“ su juodųjų pipirų padažu ir keptomis daržovėmis

DESERTAI

Suflė – €6.00

Juodojo šokolado suflė su vaniliniais ledais ir šviežiomis uogomis

Moreganas – €5.00

Naminis morengas su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis

Semifredo – €5.00

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Sūrio pyragas- €5.00

Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu