EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
SALOTOS
Žalios salotos
Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu garstyčių padažu
Salotos
Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu
Salotos su Cezario padažu
Vištienos file ir kepta šonine
UŽKANDŽIAI
Keptas ožkų pieno sūris
su burokėlių piurė, pagardintas klevų sirupu ir anakardžių riešutais
Bruschetta
Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Užkandis prie gėrimų
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
Naminiai bulviniai blyneliai
Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .
Carpaccio
Jautienos su brandintu sūriu
.
SRIUBOS
Moliūgo sriuba
Tiršta sviestinio moliūgo sriuba
Avienos sriuba
Su daržovėmisu
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai
Su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė
Su keptais grybais ir bulvių piurė
Falafeliai
Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Lašišos filė
Su moliūgų ir saldžiųjų bulvių piurė bei ankštinėmis daržovėmis
Juodojo paltuso kepsnys
Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu ir bulviniais blynais
Kiaulienos išpjovos kepsnys
Su keptais špinatais ir karamelizuotais obuoliais
Brandintos jautienos mėsainis
Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis
Steikas
Jautienos kepsnys su žaliaisiais smidrais ir saulėje vytintais pomidoriukais
DESERTAI
Creme brulee
Baltojo šokolado su citrusinių vaisių salotomis
Semifredo
Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais
Sūrio pyragas
Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu