2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Žalios salotos

su kriaušėmis, ožkų pieno sūriu ir šviežiomis braškėmis.

Salotos su feta sūriu,

arbūzais ir balzaminiu padažu

Salotos 

Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Salotos su Cezario padažu

Vištienos file ir kepta šonine

UŽKANDŽIAI

Rankų darbo koldūnai 

su kiauliena ir kreivabudėmis, paskaninti trumų aliejumi

Bruschetta 

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

Naminiai bulviniai blyneliai

Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .

Carpaccio

Jautienos  su brandintu sūriu

.

SRIUBOS

Naminis daržovių sultinys

su kibinais

Žuvienė 

su lašišų filė ir tigrine krevete

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai

Su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Lašišų filė

kokosų ir citrinžolės padaže su cukrinių žirnelių ankštimis

Falafeliai

Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Anties krūtinėlė

su morkų-apelsinų piurė  ir virta kriauše

Aštuonkojo čiuptuvai

su riešutų sūrio kremu ir mėlynomis bulvytėmis

Kiaulienos išpjovos kepsnys 

Su keptais špinatais ir karamelizuotais obuoliais

Brandintos jautienos mėsainis 

Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Steikas 

Jautienos kepsnys su žaliaisiais smidrais ir saulėje vytintais pomidoriukais

DESERTAI

Juodojo šokolado suflė

su vaniliniais ledais

Semifredo 

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Naminis morengas

,,Pavlova“ su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis

Sūrio pyragas

su trintomis uogomis ir vaniliniais ledais