EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
SALOTOS
Žalios salotos
su keptu brandintu ožkų pieno sūriu, saulėje džiovintais vynuoginiais pomidorais ir kalamata alyvuogėmis
Žaliosios salotos su kepta tuno filė
putpelių kiaušiniais ir česnakiniu garstyčių padažu
Salotos
Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu
Salotos su Cezario padažu
Salotos su vištienos filė, kepta šonine bei Cezario padažu
UŽKANDŽIAI
Tigrinių krevečių ,,carpaccio”
su avokadų kapotiniu, aviečių ikrais ir citrusiniais vaisiais
Rankų darbo koldūnai
su kiauliena ir shimeji grybais, paskaninti trumų aliejumi
Bruschetta
Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)
Užkandis prie gėrimų
Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis
Naminiai bulviniai blyneliai
Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .
Carpaccio
Jautienos su brandintu sūriu
Mūsų rankų
darbo kibinai su kiauliena ( 2 vnt)
.
SRIUBOS
Kreminė moliūgų sriuba
su keptais shimeji grybais
Ėrienos sriuba
su šakninėmis daržovėmis ir raudonuoju vynu
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Naminiai lakštiniai
Su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu
Atlanto skumbrijos filė
su gruzdintais artišokais ir žiedinių kopūstų sufle
Falafeliai
Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Anties krūtinėlė
su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše
Tuno kepsnys
su ant grotelių keptais pomidorais ir žolelių ,,salsa“ padažu
Kiaulienos kepsnys
su bulvių kapotiniu, šakninių daržovių suktinukais ir baravykų
Brandintos jautienos mėsainis
Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis
Steikas
Jautienos kepsnys su šakninėmis daržovėmis ir prancūzišku bulvių pyragu
DESERTAI
Juodojo šokolado suflė
su vaniliniais ledais
,,Creme brulee“
,,Margio“ pušų ekstrakto ir baltojo šokolado ,,creme brulee“ su šviežiomis uogomis
Naminis morengas
,,Pavlova“ su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis
Sūrio pyragas
su trintomis uogomis ir vaniliniais ledais