Rezervuoti nakvynę pas mus galite paspaudę:
Restoranas
EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
UŽKANDŽIAI
„Bruschetta“ su plėšyta jautiena
ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu Camembert sūriu (4 vnt) – 10 €
Jautienos „carpaccio“
su brandintu sūriu – 11 €
Užkandis prie gėrimų:
marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai – 11 €
Naminiai bulviniai blyneliai
su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu – 11 €
Rankų darbo
kibinai su kiauliena (2 vnt) – 6 €
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Falafeliai
su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis – 14 €
Naminiai lakštiniai
su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže – 15 €
Juodojo paltuso kepsnys
su karamelizuotais pankoliais, bulviniais blynais ir chorizo padažu – 18 €
Vištienos krūtinėlė su bulvių
ir brokolių piurė, keptomis jaunomis morkytėmis bei česnakiniu grietinėlės padažu – 15 €
Kiaulienos išpjova su
bulvių kapotiniu, pastarnokais ir baravykų padažu – 15 €
Brandintos jautienos mėsainis
su keptomis bulvėmis – 14 €
Jautienos išpjovos kepsnys
,,steikas“ su pipiriniu padažu ir grilintomis daržovėmis – 23 €
PATIEKALAI VAIKAMS
Mūsų gamybos maži mėsainiai (2 vnt)
su keptomis bulvytėmis ir pomidorų padažu – 9 €
Traškūs vištienos ,,piršteliai‘‘
su keptomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis – 8 €
Mėsos kukuliukai su
bulvių koše ir grietinėlės padažu – 7 €
Makaronai grietinėlės
padaže su tarkuotu sūriu – 7 €
Lietiniai blyneliai su
varške ir trintų uogų padažu – 8 €
Pieniškas vanilinių
ledų kokteilis – 4 €
Pieniškas ledų
kokteilis su uogomis – 4 €
Vaniliniai ledai
(su šokoladiniu arba uogų užpilu) – 3,50 €