Restoranas

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Salotos su tigrinėmis krevetėmis

ir Cezario padažu – 14 €

Salotos su vištienos filė

su kepta šonine bei Cezario padažu – 12 €

Žaliosios salotos su keptu brandintu

 ožkų pieno sūriu, saulėje džiovintais vynuoginiais pomidorais ir kalamata alyvuogėmis – 13 €

UŽKANDŽIAI

„Bruschetta“ su plėšyta jautiena

ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu Camembert sūriu (4 vnt) – 10 €

Jautienos „carpaccio“

su brandintu sūriu – 11 €

Užkandis prie gėrimų:

marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai – 11 €

Naminiai bulviniai blyneliai

su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu – 11 €

Rankų darbo

kibinai su kiauliena (2 vnt) – 6 €

SRIUBOS

Kreminė moliūgų sriuba

su keptais shimeji grybais –  5 €

Ėrienos sriuba su

su šakninėmis daržovėmis ir raudonuoju vynu – 6 €

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Falafeliai

su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis – 14 € 

 

Naminiai lakštiniai

su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže – 15 € 

 

Juodojo paltuso kepsnys

su karamelizuotais pankoliais, bulviniais blynais ir chorizo padažu – 18 €

 

Vištienos krūtinėlė su bulvių

ir brokolių piurė, keptomis jaunomis morkytėmis bei česnakiniu grietinėlės padažu – 15 €

 

Kiaulienos išpjova su

bulvių kapotiniu, pastarnokais ir baravykų padažu – 15 €

 

Brandintos jautienos mėsainis

su keptomis bulvėmis – 14 €

 

Jautienos išpjovos kepsnys

 ,,steikas“ su pipiriniu padažu ir grilintomis daržovėmis – 23 €

DESERTAI

Juodojo šokolado suflė

su vaniliniais ledais – 6,50 €

 

,,Margio“ pušų ekstrakto

ir baltojo šokolado ,,creme brulee“ su šviežiomis uogomis –  6,50 €

Sūrio pyragas

su vaniliniais ledais – 6 €

PATIEKALAI VAIKAMS

Mūsų gamybos maži mėsainiai (2 vnt)

su keptomis bulvytėmis ir pomidorų padažu – 9 €

 

Traškūs vištienos ,,piršteliai‘‘

su keptomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis – 8 € 

 

Mėsos kukuliukai su

bulvių koše ir grietinėlės padažu – 7 € 

 

Makaronai grietinėlės

padaže su tarkuotu sūriu – 7 €

 

Lietiniai blyneliai su

varške ir trintų uogų padažu – 8 €

 

Pieniškas vanilinių

ledų kokteilis – 4 €

 

Pieniškas ledų

kokteilis su uogomis – 4 €

 

Vaniliniai ledai

(su šokoladiniu arba uogų užpilu) – 3,50 €