Rezervuoti nakvynę pas mus galite paspaudę:
Restoranas
EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE
Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.
70 vietų restoranas yra pirmajame viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus, furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.
Restorano darbo laikas
I-IV 12:00 – 22:00 val.
V-VI 12:00 – 23:00 val.
VII 12:00 – 22:00 val.
Pusryčių laikas:
I-V 08:00 – 10:00 val.
VI-VII 09:00 – 11:00 val.
UŽKANDŽIAI
Bruschetta
su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt.)
Tigrinių krevečių ,,carpaccio”
su avokadų kapotiniu, jūros dumbliais ir citrusiniais vaisiais
Jautienos „carpaccio“
su brandintu sūriu
Užkandis prie gėrimų:
marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai
Naminiai bulviniai blyneliai
su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu
Rankų darbo
kibinai su kiauliena (2 vnt)
KARŠTIEJI PATIEKALAI
Falafeliai
su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis
Naminiai lakštiniai
su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže
Lašišos kepsnys
su žiediniais kopūstais ir žaliųjų žirnelių piurė
Aštuonkojo čiuptuvai (2 vnt.)
su riešutų sūrio kremu ir mini bulvytėmis
Anties krūtinėlė
su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše
Kiaulienos išpjova
su bulvių kapotiniu, karamelizuotais pastarnokais ir baravykų padažu
Brandintas jautienos antrekoto kepsnys
su keptais pankoliais ir žolelių padažu ,,chimichurri“
Brandintos jautienos mėsainis
su keptomis bulvių skiltelėmis