Restoranas

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Salotos su tigrinėmis krevetėmis

ir Cezario padažu

Salotos su brandintu jautienos

antrekotu ir raudonaisiais lęšiais

Salotos su vištienos filė

su kepta šonine bei Cezario padažu

Buratta sūrio salotos

su vynuoginiais pomidoriukais, mūsų gamybos pesto padažu ir balzaminio acto ikrais

UŽKANDŽIAI

Bruschetta 

su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt.)

Tigrinių krevečių ,,carpaccio”

su avokadų kapotiniu, jūros dumbliais ir citrusiniais vaisiais

Jautienos „carpaccio“

su brandintu sūriu

Užkandis prie gėrimų:

marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, sūrūs sausainukai

Naminiai bulviniai blyneliai

su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu

Rankų darbo

kibinai su kiauliena (2 vnt)

SRIUBOS

Žuvienė

su sterko ir ešerio filė

Šaltibarščiai

su keptomis bulvytėmis

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Falafeliai

su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Naminiai lakštiniai

su tigrinėmis krevetėmis grietinėlės padaže

Lašišos kepsnys

su žiediniais kopūstais ir žaliųjų žirnelių piurė

Aštuonkojo čiuptuvai (2 vnt.)

su riešutų sūrio kremu ir mini bulvytėmis

Anties krūtinėlė

su morkų-apelsinų piurė ir virta kriauše

Kiaulienos išpjova

su bulvių kapotiniu, karamelizuotais pastarnokais ir baravykų padažu

Brandintas jautienos antrekoto kepsnys

su keptais pankoliais ir žolelių padažu ,,chimichurri“

Brandintos jautienos mėsainis

su keptomis bulvių skiltelėmis

DESERTAI

Naminiai „Semifredo“ ledai

su uogomis ir pistacijų riešutais

 

Juodojo šokolado suflė

su vaniliniais ledais

Panna Cotta

su miško uogų ,,compote“ ir morenginiais trapučiais

Sūrio pyragas

su uogomis ir vaniliniais ledais