2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

Pietų bufeto laikas:
12:00 – 14:00 val.

Vakarienės bufeto laikas:
17:30 – 19:30 val.

SALOTOS

Žalios salotos – 9.50

Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu  garstyčių padažu

Salotos – 11,00

Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Keptos jūros šukutės – 13.50

Su citrusinių vaisių salotomis, gražgarsčių lapeliais ir apelsinų padažu

Salotos su Cezario padažu – 9.00

Vištienos file ir kepta šonine

UŽKANDŽIAI

Carpaccio – 9.00

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu sūriu

Bruschetta – 9.00

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Užkandis prie gėrimų – 8.00

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

SRIUBOS

Šamo žuvienė – 6.00

Kokosų pienas, krevetės

Svogūnų sriuba – 5.00

Paskaninta šviežiais čiobreliais, patiekiama su brandintu čederio sūriu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai – 12.50

Su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Portabella grybai – 11.00

Su keptomis daržovėmis ir gorgonzola sūriu

Anties kulšelė – 15.00

,,Confit“ su keptų bulvyčių kapotiniu, karamelizuotais obuoliais ir raudonojo vyno padažu

Lašišos filė – 16.00

Kokosų ir citrinžolės padaže,  patiekiama su keptomis prancūziškomis bulvytėmis ir cukrinių žirnelių ankštimis

Juodojo paltuso kepsnys – 16.00

Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu

Kiaulienos sprandinės kepsnys – 13.50

Su karamelizuotomis keptomis slyvomis ir brendžio padažu

Angus jautienos mėsainis – 12.50

Brandintos Angus jautienos mėsainis su keptomis bulvėmis bei pomidorų padažu 

Steikas – 19.00

Jautienos išpjovos kepsnys  „steikas“ su žaliųjų pipirų padažu ir  keptomis daržovėmis

DESERTAI

Suflė – 6.50

Juodojo šokolado suflė su vaniliniais ledais ir šviežiomis uogomis

Semifredo – 5.00

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Sūrio pyragas- 5.50

Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu