2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Žalios salotos

Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu  garstyčių padažu

Salotos 

Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Burrata sūrio salotos 

Su mūsų marinuotomis šakninėmis daržovėmis

Salotos su Cezario padažu

Vištienos file ir kepta šonine

UŽKANDŽIAI

Carpaccio

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu sūriu

Bruschetta 

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai,  saliamis

Naminiai bulviniai blyneliai

Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu .

SRIUBOS

Šalta sriuba

Burokėlių 

Svogūnų sriuba 

Paskaninta šviežiais čiobreliais, patiekiama su brandintu čederio sūriu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai

Su tigrinėmis krevetėmis  ir grietinėlės padažu 

Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė  

Su keptais grybais ir bulvių piurė

Falafeliai

Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

Lašišos filė 

Su moliūgų ir saldžiųjų bulvių piurė bei ankštinėmis daržovėmis

Juodojo paltuso kepsnys 

Su bulviniais blynais ir karamelizuotu pankoliu

Kiaulienos išpjovos kepsnys 

Su keptais špinatais ir karamelizuotais obuoliais

Brandintos jautienos mėsainis 

Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Steikas 

Jautienos kepsnys su žaliaisiais smidrais ir saulėje vytintais pomidoriukais

DESERTAI

,,Pavlova‘‘ desertas 

Su citrinų kremu ir sezoninėmis uogomis

Semifredo 

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Sūrio pyragas

Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu