2 0 0

EUROPOS ŠALIŲ VIRTUVĖ LIETUVIŠKAME PUŠYNE

Turbūt sutiksite, kad geras poilsis neatsiejamas nuo gero maisto. Kurdami „Margio” restorano valgiaraštį vadovavomės trimis pagrindiniais principais: Europos šalių virtuvės tendencijomis, vietinių produktų panaudojimo galimybėmis, o pirmiausia – savo klientų atsiliepimais ir pageidavimais. Rūpinamės, kad mūsų restorane gaminamas maistas būtų sveikas ir natūralus, jam pagardinti naudojame savo pačių išaugintus šviežius žalumynus ir prieskonius. Daug dėmesio skiriame tiek pateikiamų patiekalų, tiek aplinkos estetikai. Galiausiai – bet tai ne mažiau svarbu – Jūsų įvertinimo laukia į restorano meniu įtraukti žinovų kruopščiai atrinkti vynai.

70 vietų restoranas yra pirmajame  viešbučio aukšte, iš kurio atsiveria panoraminis vaizdas į Margio ežerą, o pietūs ar vakarienė lauko terasoje, kvėpuojant gaiviu pušyno oru, tampa nepamirštamu malonumu, kurį tikrai norėsite pakartoti.
Klientų pageidavimu rengiame verslo pietus,  furšetus bei banketus, kurių metu galime priimti ir aptarnauti iki 100 svečių.

Restorano darbo laikas
I-IV   12:00 – 22:00 val.
V-VI  12:00 – 23:00 val.
VII    12:00 – 22:00 val.

Pusryčių laikas:
I-V       08:00 – 10:00 val.
VI-VII   09:00 – 11:00 val.

SALOTOS

Žalios salotos 

Su kepta tuno filė, putpelių kiaušiniais ir česnakiniu garstyčių padažu

Cezario salotos 

Su tigrinėmis krevetėmis ir Cezario padažu

Cezario salotos

Su vištienos filė, kepta šonine bei Cezario padažu

Burrata sūrio salotos  

Su mūsų marinuotomis šakninėmis daržovėmis

UŽKANDŽIAI

Carpaccio 

Angus jautienos „carpaccio“ su brandintu čederio sūriu

Užkandis prie gėrimų 

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, krekeriai, saliamis

Bruschetta 

Su antiena ir raudonųjų svogūnų džemu bei pelėsiniu sūriu (4 vnt)

Naminiai bulviniai blyneliai

Su traškia šonine ir putpelės kiaušiniu

Užkandis prie gėrimų

Marinuotos žaliosios ir kalamata alyvuogės, pelėsinis ir brandintas sūriai, naminis moliūgų džemas

SRIUBOS

Šalta sriuba

Burokėlių

Svogūnų sriuba

Su šviežiais čiobreliais ir brandintu čederio sūriu

KARŠTIEJI PATIEKALAI

Naminiai lakštiniai 

Su tigrinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu

Kukurūzinio viščiuko krūtinėlė 

Su keptais grybais ir bulvių piurė

Lašišos filė

Su moliūgų ir saldžiųjų bulvių piurė bei ankštinėmis daržovėmis

Juodojo paltuso kepsnys

Su karamelizuotu pankoliu ir bulviniais blynais

Kiaulienos išpjovos kepsnys

Su keptais špinatais ir karamelizuotais obuoliais

Brandintos jautienos mėsainis

Su mėlynųjų kopūstų salotomis ir keptomis bulvėmis

Steikas 

Jautienos kepsnys su žaliaisiais smidrais ir saulėje vytintais pomidoriukais

Falafeliai 

Su jogurto padažu ir šviežiomis daržovėmis

DESERTAI

,,Pavlova‘‘ desertas

Morengas su citrinų kremu ir šviežiomis uogomis

Semifredo 

Naminiai „Semifredo“ ledai su trintomis uogomis ir pistacijų riešutais

Sūrio pyragas

Minkštas sūrio pyragas su vaniliniais ledais ir uogų padažu